Tisztelt Ügyfeleink!

Cégünk új weboldala elkészült, ezt pedig a megújult CarNet Csoport felületein fogja megtalálni a jövőben. Az alábbi gombokra kattintva eléri bemutatkozó oldalunkat, letisztultabb és átláthatóbb formában a modelljeinket és az aktuális akcióinkat, valamint továbbra is kényelmesen be tud jelentkezni a szerviz szolgáltatásainkra online.

A jövőben a CarNet Csoport márkák szerint mutatja be a portfólióját, így Ügyfeleink sokkal egyszerűbben és érthetőbb módon találják meg a számukra legfontosabb információkat, modelleket, aktualitásokat. Ez a változás csak a marketing kommunikációnkat érinti, a jövőben így továbbra is a megszokott professzionális és szakképzett csapatunk várja Önt szeretettel.

Az alábbiakban több és részletesebb információkat talál cégcsoportunkról és az átalakulásról, érdemes belenézni, elolvasni.

Az átalakulás részletei

Minden a régi, csak nagyban...

Image
carnet-auto-fort
2019. novemberétől 21 autókereskedés, valamint szakszerviz bevonásával megújul a CarNet Csoport, Magyarország legnagyobb független autóértékesítő és márkaszerviz hálózata.

Valójában azonban a lényeg nem változik: az ország különböző pontjain működő márkakereskedések és szervizek (cégeink: Autó-Forrás, Autófórum Riegler, For-Top, Autóház Budaörs, Autó-Fort, Autó-Triplex, Autó Mirai, Dél-Pest Autócentrum, CarNet fleet) ugyanis eddig is a CarNet Invest Zrt. égisze alatt működtek, maximálisan élvezve azokat a logisztikai, pénzügyi és szakmai szinergiákat, amelyek hatékonnyá, rugalmassá, szakszerűvé tették működésünket.
Novembertől azonban a hálózati struktúrában rejlő előnyöket nem csak a színfalak mögött aknázzuk ki, hanem egy arculatváltással Ügyfeleink számára is elérhetővé, kézzel foghatóvá és közismerté tesszük.

Gyorsabb, zökkenőmentesebb ügyintézés, szélesebb körű szervizszolgáltatások, páratlanul gazdag újautó – és alkatrész raktárkészlet: olyan értékek ezek, amelyeket csak egy országos hálózat nyújthat ügyfeleinek.

Ugyanakkor a CarNet továbbra sem lesz arctalan, személytelen szervezet: az ügyfeleket ugyanaz a tapasztalt csapat várja, ugyanazzal a személyes elhivatottsággal, mint eddig.

Minden a megszokott mederben folytatódik tehát, épp csak nagyban, sokkal egységesebben.

Aktuális akcióink

Tekintse meg aktuális akcióinkat az új oldalunkon!

Fiat akciók

Hyundai akciók

Cégcsoportunk által képviselt márkáink és szervizeink

© 1998 - 2021 Autó-Forrás | Minden jog fenntartva.

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely

scroll-to-top