Fiat Panda Van

A Panda Van szereti a munkát, és ő a tökéletes modell, ha egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus járműre vágyik.

Design

Árlista
CNG Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés
A Panda Van most hosszabb (10 cm-el) és szélesebb (6 cm-el), mint a korábbi változat, így raktere még jobban kihasználható. A Panda Van összes alkatrészét úgy tervezték, hogy a tökéletes munka autó legyen és minden elvárásnak megfeleljen.

A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják , amelyet World Class Manufacturing (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon.

A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen, a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron és a számos stíluselemen túl, amelyek egyedivé teszik a modellt.

Az igazi különlegességet az jelenti, hogy mérnökeink a tervezés és összeállítás során a legnagyobb figyelmet a minőségnek szentelték: Erről tanúskodnak a rendkívül ellenálló anyagok, a hangszigetelt utastér, a finom megmunkálású borítások, valamint a biztonságot és funkcionalitást szolgáló ultramodern technológiák.

Belső Tér

A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést.

De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását.

A raktér padlója alatt elhelyezett speciális“Cargo Box” (opció) tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít szerszámainak.

A Panda Van-ben teljes biztonságban érezheti magát utazás és munka közben (4 légzsák, ABS vészfékrásegítéssel és igény esetén ESP rendszer). Rendelésekor két rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású motor közül választhat.

A még gazdaságosabb működés érdekében a Panda Van modelleket eco:Drive funkcióval szereltük fel, amely elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad arra nézve, hogyan tudná azt hatékonyabbá tenni.
Árlista
CNG Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok & Technológia

Árlista
CNG Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok

0,9 Turbo E6 80 Le motor CNG
  • Hengerűrtartalom: 875 cm3
  • Teljesítmény: 80 Le
  • Max. nyomaték: 140 Nm 2500 ford./percen
  • Környezetvédelmi besorolás: Euro 6
  • Végsebesség: 170 km/h sebességig
  • NEDC fogyasztás: 3,1 l/100 km
  • CO2 kibocsátás: 86 g/km

Technológia

Exkluzív tartalmak
A Panda Van modellbe épített exkluzív tartalmak, mint például az ergonomikus műszerfal és a könnyen hozzáférhető vezérlőszervek kényelmesebbé teszik a munkát, míg a Dualdrive™ szervokormány és Blue&Me TomTom Live navigáció (opció) megkönnyítik a városi közlekedést és garantálják, hogy mindig célba ér. Panda Van forgalomba helyezhető N1 típusú áruszállító gépkocsiként - ennek köszönhetően élvezheti az aktuális jogszabályok biztosította adókedvezményeket.

A Panda modellhez rendelhető motorokat továbbá úgy tervezték, hogy fogyasztásuk és károsanyag-kibocsátásuk a lehető legalacsonyabb legyen.

Elérhetőségeink

Cím:
8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 8.

Telefon:
+36 (88) 576-770

Fax:
+36 (88) 576-770

Email:
autoforras@autoforras.hu

 

Nyitva tartás

Új és használt gépjármű értékesítés:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Szerviz, Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
 
© 1998 - 2019 Autó-Forrás | Minden jog fenntartva.

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely

scroll-to-top