Fiat 500X Offroad Look

A Fiat 500X Off-road Look változatában fejezi ki legjobban off-road jellegét: egyedi lökhárítók védőbetéttel, gyémántfényű keréktárcsák, egyedi fényezésű karosszériabetétek és tetőrudak. Ideális szabadidős és kültéri tevékenységekhez, megjelenésével kiemelkedik, és több off-road felszereléssel rendelkezik anélkül, hogy lemondanánk az 500-as egyedi stílusáról.

Offroad Look Design

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés
18” KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
A Fiat 500X Off-road Look esetében választhatacél keréktárcsákat, valamint az off-road stílus kiemelése érdekében 17 és 18”-os könnyűfém keréktárcsákat, három különböző kivitelben. A 17” könnyűfém keréktárcsák választhatókszatén ezüst vagy kéttónusú fekete kivitelben. A 18” keréktárcsák – kérésre -fényes ezüst kivitelben még igényesebb megjelenést biztostanak. Annak érdekében, hogy a legmagasabb fokon fejezhesse ki önmagát, a Fiat 500X 12 különböző színt kínál: 4 pasztell árnyalatot, 5 metál, 1 matt (Magnetic Bronze) és 2 gyöngyház opciót (Amore Red és Amalfi Yellow) – a személyre szabás óriási tárházát nyújtva, az ikonikus 500-as által inspirált vintage külsőtől a határozottan modernebb kivitelekig.

SZATÉN KRÓM RÉSZLETEK
Az ajtókilincsek és külső betétek hangsúlyozzák a Fiat 500X Off-road Look erős, off-road személyiségét.

SÖTÉTÍTETT HÁTSÓ ABLAKOK
Az utasok teljes nyugalmát biztosítva még exkluzívabbá teszik a Fiat 500X Off-road Look terepjárós stílusát.

TETŐRUDAK, LÖKHÁRÍTÓK
Egyedi fényezéssel, valamint “off-road” stílusú lökhárítók védőbetéttel.

Offroad Look Belső Tér

Belső Tér

KIFINOMULT SZÍNEK ÉS FINOM ANYAGOK
A Fiat 500X Off-road Look belsejében már első pillantásra látható a minőség. A puha érintésű anyagok kifinomultak és a műszerfalbetétek polírozott fém hatásúak. A nagyméretű, ergonomikus üléseket szegélyvarrás teszi egyedivé, kárpitjuk pedig dohányszínű műbőr vagy fekete műbőr, piros betétekkel. Az exkluzív hangulatvilágítás egyedi légkört teremt, ami még kellemesebbé teszi a fedélzeti élményt.
Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Offroad Look Motorok & Technológia

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok

OFFROAD LOOK Motorok
Az 500X Off-road Look a nagy teljesítményű benzines- és dízelmotorok széles választékát kínálja, melyek a maximumot nyújtják erő, sebességváltó, CO2 kibocsátás és teljesítmény tekintetében egyaránt, 4x2 vagy 4x4 meghajtású kivitelben. Az 500X Off-road Look kategóriájában az egyetlenként háromféle sebességváltóval kapható: 6-sebességesmanuális, dupla kuplungos 6-sebességes automata és az exkluzív 9-sebességes automata.

Technológia

XENON FÉNYSZÓRÓK
Annak érdekében, hogy a vezető minden körülmények között megfelelő látástávolsággal rendelkezzen, ami jelentős mértékben növeli a bztonságot, a Fiat 500X Off-road Look modellt Xenon első fényszórókkal szereltük fel. Cross esetén opció, Cross Pluss-nál széria.

Fiat 500X City Look

A nappali menetfény (DRL) és a ködlámpák kanyarkövető funkcióval, a dupla első fényszórók az 500-as család visszatérő stílusjegyei, amelyek azonnal felismerhetővé teszik az autó elejét.

City Look Design

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés
18” KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA
A Fiat 500X City Look esetében választhat acél keréktárcsákat 16” dísztárcsával fényesezüst színben vagy könnyűfém keréktárcsákatfényes sötét króm hatással. A 17” könnyűfém keréktárcsák - kérésre – választhatók szatén ezüst vagy kéttónusú fekete kivitelben. A 18” keréktárcsák fényes ezüst kivitelben még igényesebbek. Annak érdekében, hogy a legmagasabb fokon fejezhesse ki magát, a Fiat 500X City Look 12 különböző színt kínál: 4 pasztell árnyalatot, 5 metál, 1 matt (Magnetic Bronze) és 2 gyöngyház opciót (Amore Red és Amalfi Yellow) – a személyre szabás óriási tárházát nyújtva, az ikonikus 500-as által inspirált vintage külsőtol a határozottan modernebb kivitelekig.

CITY LOOK
A nappali menetfény (DRL) és a ködlámpák kanyarkövető funkcióval, a dupla első fényszórók az 500-as család visszatérő stílusjegyei, amelyek azonnal felismerhetővé teszik az autó elejét.

SÖTÉTÍTETT HÁTSÓ ABLAKOK
Az utasok teljes nyugalmát biztosítva még exkluzívabbá teszik a Fiat 500X City Look merész stílusát.

City Look Belső Tér

KIFINOMULT SZÍNEK ÉS FINOM ANYAGOK
A Fiat 500X City Look belsejében már első pillantásra látható a minőség. Kifinomult, puha érintésű anyagok karbon hatású vagy polírozott alumínium középkonzol- és ajtókárpit betétekkel kombinálva. Az ergonomikus üléseket szegélyvarrás teszi egyedivé, és kéttónusú Scuba fekete/szürke vagy Scuba fekete/piros szövettel, illetve műbőr betétekkel borítják. Az exkluzív hangulatvilágítás az autó belső terében egyedi légkört teremt, ami a fedélzeti élményt még kellemesebbé teszi.


BEATS HI-FI RENDSZER
A Beats by Dr. Dre-vel együttműködésben kifejlesztett rendszer forradalmasítja az autóban átélt hangélményt: a tiszta és nagy felbontású hangkép 506 Wattos maximális összteljesítménnyel párosul – felosztva két középutas hangszóró, négy magas hangszóró, két teljes tartományú hangszóró és egy mélysugárzó között. A hangrendszert egy nyolc csatornás, DSP-s erősítő egészíti ki.
Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

City Look Motorok & Technológia

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok

CITY LOOK Motorok
Az 500X City Look a nagy teljesítményű benzines- és dízelmotorok széles választékát kínálja, melyek a maximumot nyújtják erő, sebességváltó, CO2 kibocsátás és teljesítmény tekintetében egyaránt. Háromféle sebességváltóval kaphatók: 5 vagy 6-sebességes manuális és dupla kuplungos 6-sebességes automata.

Technológia

MACPHERSON HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS
A Fiat 500X City Look-t úgyt tervezték, hogy pihentető pillanatokat és kényelmes utazást biztosítson bármilyen vezetési körülmények között, az első és hátsó kerekek MacPherson független felfüggesztésének köszönhetően.

Elérhetőségeink

Cím:
8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 8.

Telefon:
+36 (88) 576-770

Fax:
+36 (88) 576-770

Email:
autoforras@autoforras.hu

 

Nyitva tartás

Új és használt gépjármű értékesítés:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Szerviz, Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
 
© 1998 - 2019 Autó-Forrás | Minden jog fenntartva.

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely

scroll-to-top