Fiat Qubo

A Fiat Qubo  előről nézve hatalmas és feltűnő, oldalsó részét azonban visszafogott vonalvezetés jellemzi. Az autó hátsó része is nagyszerű és innovatív, amely szilárd alapokon áll, de mégis eredeti és megalkuvást nem ismerő megoldásokat kínál.

Design

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés
A külső méretei – 3,959 m a hosszúsága, 1,735 m a magassága és 1,716 m a szélessége, a fordulási átmérője pedig 10 m-nél kisebb.

Mindezek igazi vezetési élményt kínálnak a városi és távolsági közlekedésben.

A két első oldalajtó nagy üvegfelületei és a hatalmas szélvédő maximális kilátást biztosítanak.

A nyíl formát idéző oldalsó ablakok a lökhárítók eredeti kialakításával párosulva oldalnézetből különösen dinamikussá teszik az egész jármű megjelenését.

A szembeötlő jegyek közé tartozik az új kialakítású, „kazettás” megjelenésű nagy hátsó ajtó, a magasan elhelyezett így jól védett, stílusos első és hátsó lámpák és a beszállást megkönnyítő hátsó tolóajtók. Koncentrált figyelem a részletekre és aerodinamikára, ez a Qubo design kihívása.

Belső Tér

A Qubo rengeteg helyet, maximális kényelmet biztosít, amelyben boldognak és gondtalannak érezheti magát.

Magasan elhelyezett vezetőülés, világos belső tér és jó rálátás az útra. Egyszerű, funkcionális műszerfal, minden kezelőszerv és műszer – a sebességváltó kart is beleértve – könnyen elérhető. A kesztyűtartó ideális laptopok tárolásához, de számos más tágas rekeszt is talál minden egyéb tárolására.

A Qubo együtt örül önnel az életnek, akárhová is szállítsa önt – távoli helyekre vagy csak a sarkon túlra. A belső tere valóban hatalmas szabad teret biztosít, ami az összecsukható, előrehajtható hátsó üléseknek köszönhetően a belső tér kívánság szerint alakítható, a normál 330 literestől (a kalaptartóig megpakolva, vagy 650 liter teljesen kihasználva a rendelkezésre álló helyet) akár 2500 literig bővíthető az ülések kivételével.

Ha ez sem elég, praktikus megoldások közül választhat, mint például a szörf, kerékpártartók, amelyekkel hobbijainak hódolhat.
Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok & Technológia

Árlista
Katalógus
Tesztvezetés
Ajánlatkérés

Motorok

1,3 MULTIJET 16V 80 LE
(1248 cm³, 80 LE, 155 km/h)

Aki az 1,3 Multijet 16v Fiat Qubot választja, az a Fiat által kifejleszetett Common Rail közvetlen befecskendezéses dízelmotorok második generációjának legkisebb és legfejlettebb tagjával rendelkező autó tulajdonosává válik.

5 vagy 6 fokozatú sebességváltóval 80 lóerővel (59 kW teljesítmény 4000 fordulatszám/percnél), 19,4 kgm forgónyomatékkal (190 Nm - 1750 ot./min.) rendelkezik, kiváló teljesítényt és alacsony fogyasztást biztosít. Maximális sebessége 155 km/h, fogyasztása kombinált ciklusban 4,5 l/100 km, egy teli tank kb. 1000 km megtételét teszi lehetővé 45 literes tartállyal.

Technológia

BLUE&ME
A Blue&Me™ rendszer megkkönnyíti az életet a Fiat Qubo fedélzetén, melynek segítségével telefonálhat, meghallgathatja beérkező üzeneteit, csatlakoztathatja média lejátszóját és utazás közben zenét hallgathat, anélkül, hogy szemét le kellene vennie az útról.

Elérhetőségeink

Cím:
8200 Veszprém, Észak-keleti útgyűrű 8.

Telefon:
+36 (88) 576-770

Fax:
+36 (88) 576-770

Email:
autoforras@autoforras.hu

 

Nyitva tartás

Új és használt gépjármű értékesítés:
Hétfő-Péntek 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Szerviz, Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Zöldkártya, Műszaki vizsga bejelentés:
Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
 
© 1998 - 2019 Autó-Forrás | Minden jog fenntartva.

carnet-csoporthasznaltautok.hu

Készítette: Kovács Gergely

scroll-to-top